2020-04-17 08:28:45• hírek • közlemény

Több mint ezer darab alapvető élelmiszereket tartalmazó csomag jutott el a bajban lévő idős személyekhez

A helyi vállalkozások nagylelkűségének és több mint száz önkéntes önfeláldozó munkájának köszönhetően több mint ezer darab alapvető élelmiszereket tartalmazó csomag jutott el az utóbbi hetekben a bajban lévő idős személyekhez a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Szociális Igazgatóság közvetítésével.

Ugyanakkor 20 olyan család jutott szociális segélyhez, amely jövedelem nélkül maradt ebben az időszakban. A szakemberek és az önkéntesek addig folytatják a tevékenységüket, ameddig erre szükség lesz.


„Remélem, hogy közösen sikerült segítenünk azoknak, akik bajba kerültek ebben a nem mindennapi időszakban. Igyekeztünk odafigyelni arra, hogy a csomagok azokhoz jussanak el, akiknek igazán szükségük van erre. Köszönöm a civil szervezetek és az önkéntesek lekiismeretes munkáját, és várunk mindenkit, akik segíteni szeretnének. Együtt többre vagyunk képesek”. – jelentette ki Kereskényi Gábor polgármester.


Köszönjük az együttműködést a Szatmár Egyházmegyei Caritásnak, a Hans Lindner Alapítványnak, a Vöröskereszt szatmári szervezetének, a Máltai Szeretetszolgálatnak, az „Egy Meleg Étkezés” Egyesületnek, a Szatmári Barátság Egyesületnek, a a Szűz Mária Oltalma Egyesületnek, és minden olyan vállalkozásnak, akik segítettek.


SEGÉLYHÍVÓSZÁM

Emlékeztetjük Önöket, hogy továbbra is él a polgármesteri hivatal segélyhívószáma. Mindazok, akik segítségre szorulnak, vagy ismernek olyan személyeket, hívják a 0748-109853-as telefonszámot. Azok a vállalkozások, akik pedig segíteni szeretnének, töltsék ki az ide kattintva elérhető formanyomtatványunkat. Ugyanakkor megkérünk mindenkit, hogy tartsák be az előírásokat, maradjanak otthon, vigyázzanak egymásra. Viselkedjen mindenki felelősségteljesen, hiszen csak együtt lehetünk túl ezen a nehéz időszakon - üzeni a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: